Conferința anuală a presei chinezești de peste mări din 2023 a fost organizată și a fost dezvăluit


来源: 欧洲侨报   时间:2023-11-16 23:09:14






Conferința anuală a presei chinezești de peste mări din 2023 a fost organizată și a fost dezvăluit Centrul internațional de comunicare TAKUNG WENWEI.

În dimineața zilei de 12 noiembrie, la Dongguan s-au desfășurat reuniunea anuală din 2023 a Organizației Chineze de Cooperare Media de peste mări și simpozionul „Adunarea unui nou impuls în zona golfului pentru a crea o nouă matrice de comunicare internațională în zona golfului”. Fiind primul eveniment la scară largă organizat de organizațiile de cooperare mass-media chineze de peste mări după epidemie, această conferință are o mare importanță pentru remodelarea structurii de bază a mass-media chineze de peste mări și pentru a răsuna apelul pentru comunicare internațională.

Secretarul general Xi Jinping acordă o mare importanță comunicării internaționale, propunând „promovarea integrității și inovației comunicării internaționale, crearea unui cluster media cu influență internațională și promovarea activă a culturii chineze pentru a se globaliza”, subliniind „consolidarea construcției comunicării internaționale”. capabilități și promovarea schimburilor și a învățării reciproce între civilizații.” Aceste instrucțiuni importante indică direcția pentru activitatea organizațiilor de cooperare mass-media din China de peste mări.

Această întâlnire anuală va discuta pe larg mediul real, căile de dezvoltare și perspectivele viitoare ale mass-mediei chineze de peste mări, va organiza o întâlnire de cooperare și schimb de conținut media, tehnologie și platformă între membrii organizației, va aprofunda integrarea în mai multe domenii și construcția comună și va lansa. „Inițiativa Dongguan” a organizației cooperatiste.》. În calitate de sediu operațional al Hong Kong Dagong Wenhui Media Group în continent, Centrul Internațional de Comunicare Dagong Wenhui a fost, de asemenea, dezvăluit la întâlnirea anuală.

În timpul evenimentului, reprezentanții presei chineze care participă la întâlnire vor vizita și Dongguan, Guangzhou și alte regiuni pentru a experimenta în mod direct realizările în construcție și schimbările de dezvoltare ale frontierei de modernizare în stil chinezesc.
 

  版权及免责声明:凡本网所属版权作品,转载时须获得授权并注明来源“欧洲侨报”,违者本网将保留追究其相关法律责任的权力。凡转载文章,不代表本网观点和立场。版权事宜请联系:0040-751021899。

今日要闻

势起新章!中央广播电视总台发布2024年文艺新品节目 势起新章!中央广播电视总台发布2024年文艺新品节目

热点新闻

热点舆情



版权所有:欧洲侨报苏ICP备17070786号-1