【罗马尼亚语】Dansul Yingge a aprins Londra, stârnind o frenezie a privitorilor


来源: 欧洲侨报   时间:2024-02-13 21:19:30






Pe 11 februarie, ora locală, a avut loc Anul Nou Chinezesc 2024 la Londra, care este cea mai mare sărbătoare a Anului Nou Chinezesc din afara Asiei.

La Trafalgar Square, faimosul reper din Londra, echipa Puning Nanshan Yingge Dance a adus atmosfera eroică a spectacolului Yingge Dance. Tobele pline de viață și ritmice de la Trafalgar Square au atras mulțimi de oameni, în special rezidenți și turiști locali. Oamenii și-au ridicat telefoanele mobile pentru a înregistra momentele minunate ale spectacolului Yingge Dance.

Zona din jurul Trafalgar Square și străzile principale din Chinatown au fost presărate cu tarabe care vindeau o gamă largă de produse alimentare, produse de Anul Nou și obiecte de artizanat tradițional chinezesc. Londra a fost cufundată în atmosfera festivă a Anului Nou Chinezesc.

Se așteaptă ca sărbătoarea să atragă peste 700.000 de chinezi de peste mări, studenți internaționali, reprezentanți ai organizațiilor chineze și britanice, precum și publicul britanic și turiști din întreaga lume.

La 22 decembrie anul trecut, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a desemnat oficial Anul Nou Chinezesc drept sărbătoare a Națiunilor Unite, ceea ce înseamnă că „Anul Nou Chinezesc” a fost actualizat la „Anul Nou Mondial”.

Evenimentul a fost programat și activitățile folclorice de Anul Nou Chinezesc au atras multă atenție pe platformele de socializare. Prima reprezentație a lui Puning Yingge Dance la Londra a declanșat o nebunie în străinătate și a prezentat lumii spiritul magnific Lingnan.
 

  版权及免责声明:凡本网所属版权作品,转载时须获得授权并注明来源“欧洲侨报”,违者本网将保留追究其相关法律责任的权力。凡转载文章,不代表本网观点和立场。版权事宜请联系:0040-751021899。

今日要闻

总台专访丨武契奇:习近平主席是塞尔维亚“真正的朋友” 总台专访丨武契奇:习近平主席是塞尔维亚“真正的朋友”

热点新闻

热点舆情



版权所有:欧洲侨报苏ICP备17070786号-1