跨越山海 共话知音——“对话·知音”文明对话国际日希腊主题活动精彩亮相Common Grounds多元文化节

海外华文媒体探访浙江义乌国际商贸城和全球数贸中心

诗意沃土遇非遗古韵!海外华文媒体走进金东品读文脉风华

思想耀岭南|记者手记:新兴山下,长了一株43年“共富树”

阿嬷,在国际拿奖了!

思想耀岭南 | 对话温志芬全纪录:传统产业里藏着科技前沿

(土耳其)67 yıllık Kanton Fuarı hâlâ "Çin'in Bir Numaralı Ticaret Fuarı"

发布时间:   来源: 欧洲侨报

Bugün, Guangzhou'daki 135. Kanton Fuarı'nın açılışı. 1957'de ilk açılışından bu yana 67 yıldır devam ettiğine inanabiliyor musunuz?

Reform ve açılmadan önce Kanton Fuarı, "Çin'in Bir Numaralı Ticaret Fuarı" olarak bilinen, Çin'in dış ticaretinin ana fuarıydı.

Ancak 21. yüzyıla hızlı bir şekilde ilerleyince, Çin uluslararası kalabalığa alışmaya başladı; Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı, Çin Uluslararası İthalat Fuarı ve Çin Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı gibi etkinlikler düzenleyerek onları dört büyük ulusal haline getirdi. Kanton Fuarı'nın yanı sıra ticaret fuarları.

Şimdi, bloktaki bu yeni çocukların ivme kazanmasıyla birlikte Kanton Fuarı'nın hala heyecanını koruduğunu merak edebilirsiniz.

Eminim öyledir!

Yaklaşık 70 yıl sonra, Kanton Fuarı hala yeni bir enerjiyle parlıyor ve bazen eskilerin hala güzel olduğunu kanıtlıyor.
上一篇:Reporter's Note: How attractive is the Canton Fair to foreigners?Sacrificing lunchtime for a closer
下一篇:(意大利)La Fiera di Canton, che ha 67 anni, è ancora "la fiera commerciale numero uno in Cina"

首页   |   关于我们

Copyright © http://www.eurochinesedaily.com 欧洲侨报 版权所有